Catering

China River erbjuder både catering och avhämtning till både privatpersoner och företag. Du kan enkelt få god mat till din fest eller bara myskväll hemma. Eller varför inte packa kylväskor med dryck och hämtmat och bege dig ut i parken för en mysig picknick.

Till ett större event kan det vara bra att i god tid kontakta restaurangen och se om de kan ta emot er beställning. Det framgår inte om de kan köra maten till er eller om ni behöver hämta den på plats. Kolla upp detta innan så ni kan planera in det i er eventplanering.

Då China River inte är ett cateringföretag utan en restaurang kan de inte tillhandahålla andra saker som porslin, möbler, tält etcetera. Om ni önskar denna bit får ni vända er till en annan firma som kan erbjuda detta till uthyrning. Önskar ni få produkter med er logga på till eventet. Ni kanske vill ge era besökare varsin powerbank med logga på så kan de vara säkra på att ha batteri i sin telefon eller dator under eventet. Länkatill tsreklam för att hitta paraplyer med din logga på.