Meny Utskriftsvänlig meny Förrätter

1. Räkchips

2. Friterade Kungsräkor

3. Kyckling sa-dei

4. Kungsräkor sa-dei

5. Vårrulle (vegetarisk/hemlagad med fläskfärs) Soppa

6. Krabba med kycklingsoppa

7. Krabba med sparrissoppa

8. Räksoppa

9. Wanton-soppa (hemlagad med fläsk)

10. Kyckling och majssoppa

11. Kyckling och grönsakssoppa

12. Grönsakssoppa

13. Pekingsoppa (stark och syrlig smak) Huvudrätt Biff

14. Biff med bambuskott och champinjoner

15. Biff med paprika

16. Biff med lök

17. Biff med blandade grönsaker

18. Biff med purjolök

19. Biff med curry (stark) Fläsk

20. Fläsk med bambuskott och champinjoner

21. Fläsk med blandade grönsaker

22. Fläsk med paprika i svart bönsås (stark)

23. Friterade fläsk med sötsur sås Kyckling

24. Kyckling med champinjoner

25. Kyckling med broccoli

26. Kyckling med blandade grönsaker

27. Kyckling med cashewnötter

28. Kyckling med paprika i svart bönsås (stark)

29. Kyckling med curry (stark)

30. Friterad kyckling med sötsur sås Anka

31. Friterad anka med kinesisk svamp

32. Friterad anka med ananas

33. Friterad anka med blandade grönsaker

34. Friterad anka med sojasås Skaldjur & Fisk

35. Scampi med broccoli

36. Scampi med champinjoner

37. Scampi med blandade grönsaker

38. Scampi med tomat

39. Friterade små räkor med sötsur sås

40. Friterade scampi med sötsur sås

41. Scampi med curry (stark)

42. Bläckfisk med blandade grönsaker

43. Bläckfisk med paprika i svart bönsås (stark)

44. Friterad fiskfilé med sötsur sås

45. Fiskfilé med blandade grönsaker Vegetarisk

46. Wokad kinakål

47. Wokad broccoli

48. Wokad böngroddar

49. Wokad blandade grönsaker

50. Tofu med kinesisk svamp

51. Tofu med kinakål Nudlar & Ris

52. Nudlar med kyckling och ägg

53. Nudlar med räkor och ägg

54. Nudlar med blandade kött, räkor och ägg

55. Ris med kyckling och ägg

56. Ris med räkor och ägg

57. Ris med blandade kött, räkor och ägg

58. Nasi-goreng (ägg, skinka, kyckling o räkor)

58b. Jiaozi (hemlagad dumpling) Szechuan special rätter

59. Ris Szechuan special (ägg, biff o scampi)

60. Gong-bao fläsk med jordnötter

61. Gong-bao kyckling med jordnötter

62. Gong-bao biff med jordnötter (stark)

63. Gong-bao scampi med jordnötter (stark)

64. Kungsräkor med vitlök och tomatsås (stark)

65. Oxfilé med broccoli (stark)

66. Oxfilé med tomat (stark)

67. Oxfilé med gurka (stark)

68. Kyckling Szechuan special

69. Biff Szechuan special

70. Scampi Szechuan special

71. Bläckfisk Szechuan special

72. Friterade anka med stark sås

73. Tie-ban friterade biff med stark och sötsur sås

74. Tie-ban oxfilé med färska champ./stark sås

75. Tie-ban scampi med färska champ./stark sås

76. Tie-ban fiskfilé med färska champ./stark sås

77. Ma-po tofu (hackat fläsk med bönost, stark) Desserter

78. Lychee (kinesisk frukt)

79. Lychee med glass

80. Färsk fruktsallad

81. Färsk frukt med glass

82. Friterade banan med glass

83. Friterade ananas med glass

84. Glass med chokladsås Köksmästaren rekommenderar!

A: Fyra smårätter Friterad fläsk med sötsur sås Friterade scampi Biff med bambuskott Kyckling med curry Efterrätt: Friterade banan med vaniljglass

B: Meny för två personer Förrätt: Vårrulle eller Pekingsoppa Huvudrätt: Friterad kyckling med sötsur sås Wokad blandade grönsaker Biff med bambuskott Efterrätt: Friterade banan med vaniljglass eller färsk fruktsallad

C: Meny för tre personer Förrätt: Vårrulle eller kyckling och majssoppa Huvudrätt: Friterad scampi med sötsur sås Wokad blandade grönsaker Biff med lök Friterad anka med kinesisk svamp Efterrätt: Friterade banan med vaniljglass eller färsk fruktsallad

D: Meny för fyra personer Förrätt: Vårrulle eller krabba och kycklingsoppa Huvudrätt: Friterade scampi med sötsur sås Wokad blandande grönsaker Biff med purjolök Friterad anka med ananas Bläckfisk med paprika i svart bönsås Efterrätt: Friterad banan med vaniljglass eller färsk fruktsallad